Forside Top Ny 2013

Sundhedsfremmende fysiske miljøer

15. april 2014

Center for Idræt og Arkitektur (CIA) er gået sammen med tre andre danske universiteter om i fællesskab etablere et nyt, tværfagligt viden- og udviklingscenter under navnet Activity- and health-enhancing Physical Environments Network (APEN). Ved at have en tværfaglig vinkel på et relativt nyt forskningsområde, indskriver netværket sig markant i et internationalt forskningsfelt med den hensigt at fremme kvaliteten af det byggede miljø og folkesundheden.

BODY CULTURE IN URBAN SPACE, kursus v. ph.d., lektor, arkitekt MAA René Kural

8. april 2014

Center for Idræt og Arkitektur (CIA) afholder kurset Body Culture in Urban Space, der omhandler nye måder, hvorpå vi bevæger os i byens rum. Vi påvirkes i vores daglige færden af byens former og dens geometrier, hvilket danner rammen omkring vores måde at indtage byerne på.

Center for Idræt og Arkitektur, KADK, modtager international pris

23. oktober 2013

Kunstakademiets Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK) og Center for Idræt og Arkitektur (CIA) fik tirsdag aften sammen med GHB Landskabsarkitekter tildelt Den Olympiske Komites (IOC) bronzemedalje for Centrets videnskabeligt funderede rådgivning ved verdens første Fodbold Eksperimentarium i Herning.